Carles Romero

El meu nom és Carles Romero, sóc pedagog i actor, tota la meva vida professional ha estat vinculada al món de l’empresa privada, en concret en el món de l’educació i dels serveis educatius. Com a actor he fet diferents espectacles en teatres de Barcelona ( Teatreneu, Teatre del Raval, Teatre Joventut d’Hospitalet, Llantiol,… ) de petit format i alternatiu amb una companyia independent i no subvencionada anomenada G de Gea, i diferents treballs en format curtmetratge.

En la Companyia teatral G de Gea, a més de ser actor i membre fundador, he fet les tasques de producció i planificació dels espectacles de creació pròpia, he desenvolupat la tasca d’assessor de continguts i formats, he dissenyat les fases de muntatge i/o producció ( assaigs, vestuari, escenografia, posada en escena, mitjans audiovisuals, promoció i publicitat ) i també la feina d’explotació del producte fent promoció i comunicació.

En el sector educatiu, he desenvolupat durant més de vuit anys la tasca de coordinador pedagògic de continguts i equips i desenvolupament integral de Projectes. Fonamentalment, sempre he estat realitzant tasques de coordinació i gestió, així com també, dirigint programes, departaments, projectes i equipaments.

També sóc fundador d’Entrada Doble (Formació i Motivació de Cinema i Teatre per a empreses).

El cinema sempre ha estat font de motivació, inspiració emocional i un acompanyant afectiu en tots els meus projectes i experiències sensorials tant personals com professionals.

Sempre he entès el Cinema com a font de coneixement, entreteniment, diversió, compromís i honestedat per tal de contribuir decisivament, no només a la millora de la comprensió de tot allò que ens envolta, sinó també, a la felicitat de les persones.

El cinema és la millor i més potent eina de comunicació per tal d’impactar emocionalment, connectar i comprendre millor les nostres emocions i explicar històries memorables. A través del Cinema, podem aportar a la nostra vida, des d’una perspectiva global i transversal, una de les millors i més excitants experiències sensorials. Una experiència, sens dubte, memorable, creativa, afectiva, divertida i emocionant.

La meva participació en el 9è Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada a Roda de Berà, en la secció de Nova Crítica, a banda de satisfer plenament les meves aspiracions i motivacions personals, suposa una oportunitat altament atractiva de poder posar tots els meus coneixements i experiència al servei d’un projecte artístic de màxima qualitat, gran projecció, abocat a la promoció, gestió i difusió de l’art fet a Catalunya i dins l’àmbit del Cinema, la comunicació, la innovació i l’emoció.

A tal efecte, espero que la meva participació i col·laboració, aporti energia, entusiasme i compromís, per tal de créixer, milllorar, evolucionar plegats i fer del FIC-CAT, un projecte artístic cada vegada més dinàmic, sòlid i il·lusionant.

Gràcies per l’oportunitat i bon Festival per a tots i totes!

Deixa un comentari