Mil coses que faria per tu

Els excessos són dolents o, almenys, és el que sembla que succeeix a Mil coses que faria per tu, la nova pel·lícula de Dídac Cervera. Esquitxada amb influències de la comèdia de Woody Allen a parer del director, el film retrata tot allò que estem disposats a fer per recuperar un amor o, a la pel·lícula de Cervera, per recuperar un regal d’aniversari perdut que permetrà la reconciliació de la relació.

big-webmilcosasquehariaporti569

Policia, mafiosos i un lladre són els ingredients d’aquesta comèdia sense sentit que abusa de l’ús de recursos i diàlegs absurds. Cervera trenca la quarta paret fins a la sacietat, i moltes vegades de forma innecessària i amb comentaris sobrants que fracturen el ritme narratiu.

Un guió que reincideix en l’humor exageradament fàcil fins a provocar l’absència de gràcia i agudesa. El pes del relat recau en els actors Peter Vives i Peyu que, conjuntament amb Carmina Barrios i Jordi Vilches de secundaris, fan sobreviure la pel·lícula. El llargmetratge de Cervera confirma que els excessos són perjudicials.

A015_C009_0817X2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s